Info teken en schildergroep

In Spijkenisse en omgeving wonen veel creatieve mensen. Een aantal daarvan werkt onderleiding van Renate Leijen in twee groepen (woensdagavond of vrijdagmiddag) wekelijks aan verschillende creatieve projecten. Het fijne is dat iedereen zijn eigen onderwerp, techniek en stijl mag kiezen. De sfeer is gemoedelijk en gezellig. Een nieuwe cursist voelt zich al snel thuis. Omdat we niet werken met een jaarrooster kun je ook op iedere moment ‘instromen’.


Welke technieken

Ooit begonnen, in 1997, als een aquarelgroep is het aantal technieken waarin gewerkt wordt in de loop der jaren uitgegroeid naar alles wat er op tekenen en schildergebied mogelijk is. Van aquarel tot pentekening, van krijt tot acrylinkt, en soms doen we ook wel eens iets geks, zoals hout beschilderen met acryl of een abstract schilderij maken. Daar hoef je dan niet aan mee te doen. Maar meestal doet iedereen wel mee aan zo’n workshop. Gewoon om dat het even iets anders is en wie weet ontdek je nieuwe mogelijkheden.


Riet-Konijndijk Onderwerpen

Dieren in alle soorten en maten, landschappen, bloemen, portretten ……….. te veel om op te noemen. Elk onderwerp mag, je kiest zelf uit wat je wilt tekenen of schilderen.


Stijlen

Kies je eigen stijl en ontwikkel die verder, het mag abstract zijn of heel realistisch en alles ertussen.