Home

Dit is de website van mij, Renate Leijen, en van mijn Teken-en Schildergroep.

Hier kun je foto’s en teken-en schilderwerk van mijzelf vinden, maar ook van de groepen die op woensdagavond en vrijdagmiddag samenkomen om te tekenen en te schilderen onder mijn begeleiding. Kijk gerust rond en als je zin hebt om eens een workshop te volgen of een jaarcursus dan is dat natuurlijk ook mogelijk.


Kijk ook eens op Kattengenetica.nl. een website waar je o.a informatie kunt vinden over internetcursussen kattengenetica en puzzelboeken die 100% over katten gaan. of bestel een cadeaubon voor iemand als geschenk.

KAT & KENNIS
Internetcursussen
Puzzelboeken
cadeaubonnen

Tevens kun je bij mij terecht voor een bijzondere fotoreportage van je (huis)dier. Informatie of inschrijving kan via de formulieren op deze website.


parkiet2016


Over mij

Na de Hogeschool voor de Kunsten afgerond te hebben als 1e graads docent Beeldende Vakken en Kunstgeschiedenis heb ik eerst enkele jaren in het bedrijfsleven gewerkt en voor de klas gestaan. Na een verhuizing van Haarlem naar Spijkenisse ben ik cursussen gaan geven en heb ik als freelance ontwerpster gewerkt. In 2013 heb ik met een collega Kattengenetica.nl opgezet, waar kattenliefhebbers cursussen en puzzelboeken kunnen bestellen.