Home

Dit is de website van mij, Renate Leijen, en van mijn Teken-en Schildergroep.

Hier kun je foto’s en teken-en schilderwerk van mijzelf vinden, maar ook van de groepen die op woensdagavond en vrijdagmiddag samenkomen om te tekenen en te schilderen onder mijn begeleiding.

Op 20 en 21 april 2024 doen wij weer mee aan de Kunstroute Nissewaard.

Kom kijken naar het veelzijdige werk onder het genot van een bakje koffie of thee.

De cursussen starten in augustus en bestaan uit 36 lessen van 2,5 uur.  De lessen worden gegeven in kleine groepen. Iedereen mag zelf beslissen wat hij/zij wil doen en krijgt daarbij begeleiding. Beginners en gevorderden zitten bij elkaar in de groep. Zo leren de beginners ook veel van het kijken naar de gevorderden. Niets moet en alles mag. Kies je eigen onderwerp, techniek en tempo van werken. Geen opdrachten moeten doen die je niet leuk vindt en in een bepaald aantal weken af moet hebben.

Ik, Renate Leijen, geef deze cursussen al meer dan 25 jaar op deze manier en heb cursisten die al sinds het begin bij me zitten om steeds weer de puntjes op de I te zetten. In een ontspannen sfeer heerlijk creatief bezig zijn. Wil je dat ook geef je dan op en kom erbij.


Bijzondere handgemaakte sieraden maakt ik ook, elk sieraad is uniek. Ik verwerk goud/zilver en halfedelstenen in mijn sieraden. Ze zijn gemaakt van kunsthars. Verkrijgbaar in de webshop.Kijk ook eens op Kattengenetica.nl. een website waar je o.a informatie kunt vinden over internetcursussen kattengenetica en puzzelboeken die 100% over katten gaan. Of bestel een cadeaubon voor iemand als geschenk.

KAT & KENNIS
Internetcursussen
Puzzelboeken
cadeaubonnen

In de webshop zijn binnenkort ook kaarten te koop.Over mij

Na de Hogeschool voor de Kunsten afgerond te hebben als 1e graads docent Beeldende Vakken en Kunstgeschiedenis heb ik eerst enkele jaren in het bedrijfsleven gewerkt en voor de klas gestaan. Na een verhuizing van Haarlem naar Spijkenisse ben ik cursussen gaan geven en heb ik als freelance ontwerpster gewerkt. In 2013 heb ik met een collega Kattengenetica.nl opgezet, waar kattenliefhebbers cursussen en puzzelboeken kunnen bestellen.