Inschrijven Teken-en Schildercursus

Je inschrijven voor de Teken-en Schildercursus kan het hele jaar. Je kunt beginnen wanneer je wilt omdat wij niet werken met verplichte lesstof. Iedereen werkt op zijn eigen manier, tempo en techniek en krijgt persoonlijk aanwijzingen. Begin je in augustus, dan schrijf je in voor een hele cursus van 36 lessen.


Materiaal

Er is basismateriaal aanwezig, maar iedereen werkt in principe met zijn/haar eigen materiaal. Alle materialen zijn mogelijk behalve olieverf op terpentinebasis, olieverf op waterbasis is wel mogelijk.


De groepen

Er is een woensdagavondgroep en een vrijdagmiddaggroep. Een groep bestaat uit niet meer dan 12 cursisten. Eén keer per jaar komen de groepen samen om met elkaar te eten en in april doen we samen mee aan de Kunstroute in Spijkenisse.

We zitten in een heerlijke grote ruimte met grote tafels


De kosten

De kosten zijn 140 euro per kwartaal, dat zijn 12 lessen van elk 2,5 uur.
In de zomermaanden stoppen we ongeveer twee maanden, maar bij goed weer gaan we een enkele keer buiten tekenen. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden.

Wil je eerst meer weten voordat je je inschrijft neem dan gerust contact op via het contactformulier op deze website of via een e-mail aan Renate Leijen


Adres waar de cursussen gegeven worden

Scoutinggebouw
1e verdieping
Drogendijk 33
Spijkenisse
SCHRIJF NU nu in voor 2024-2025

  Naam aanvrager *

  Straatnaam *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Uw e-mail adres *

  Uw telefoonnummer *

  Voor welke Teken-en Schildercursus wil je je aanmelden?
  Woensdagavond 19.30 tot 22.00 uurVrijdagmiddag 12.30- tot 15.00 uur

  De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

  Opmerkingen