Over mij

Tentoonstelling van foto's bij Natuurmonumenten

Opleiding

Als kind tekende ik al graag, het was dan ook geen moeilijke keuze om een opleiding te gaan volgen die kunstzinnig was. Ik studeerde als tweede graads docente Tekenen en Textiele Werkvormen af aan de Lerarenopleiding Ubbo Emmius in Groningen en vervolgde mijn opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam, waar ik mijn eerste graad behaalde in de vakken Textiele Werkvormen en Kunstgeschiedenis.


Loopbaan

Na gewerkt te hebben als productmanager bij een groot bedrijf in tuinmeubelen, waar ik de (textiel)-collecties samenstelde en de inkoop regelde, bracht een verhuizing naar de andere kant van het land ook een verandering in werk met zich mee. Ik ging als invaller voor de klas staan bij het Amsterdams Lyceum en bij de Grafische school in Haarlem. Na enkele jaren verhuisden wij naar Spijkenisse en ben ik voor mijzelf begonnen als ontwerpster van o.a. dessins voor stoffen en werkte als kunstenares zowel in opdracht als ook aan vrij werk.

Enkele jaren later ben ik weer gaan lesgeven in tekenen en schilderen, dat doe ik inmiddels sinds 1999. Ik teken en schilder zelf nog steeds, maar heb ook mijn passie gevonden in de fotografie en in het maken van sieraden. Tevens ontwerp ik grafisch materiaal, zoals logo’s.

Samen met een collega run ik www.kattengenetica.nl hier verkopen wij cursussen ‘Kattengenetica’ in het nederlands en in het engels. En we hebben 3 leuke puzzelboeken samengesteld.

KAT & KENNIS
Internetcursussen
Puzzelboeken
Cadeaubonnen

Lid van BOK, Beroeps Organisatie Kunstenaars